Sol och bad

I dag vart de sol och bad me Kikko, Amo och David, As skönt i vattnet, lite varmare kunde de förstås ha varit men de var helt okej :) skulle kunnat lega där hela dagen men mamma ville att ja skulle komma hem och äta så då va de bara att packa sakerna och åka hem. Det blir väl stranden i morgon oxå hoppas ja men då måste man nog åka ut dit lite tidigare, så man får bra plattser o så man hinner bli lite mer stekt av solan.
I kväll blir de nog ganska lungt, har inte riktigt planerat nått ännu men de kommer nog.


Ingen

Vad tror killar att kom håller på med `? Tror dom verkligen att dom kan äga sina "tjejer" ? Göra vad dom vill och tro att man ska ta all skit ?
Jag är så jävla less på de nu så de finns inte..  Visst ja tycker om honom jätte mycke men palla hålla på.
Fan fatta nån gång killar. ÅÅÅÅ

Hmmm

Hej. Från i dag ska ja itne äta nått onyttigt, ja ska gå minst en timme/dag, Tills sommaren är över. Ja behöver de egentligen inte men ska jag avra ärligt så är ja precis som alla andra tjejer, Ser någon som är smalare/snyggare å då e man själv tjock/ful. FAttar inte varför man är så dum i huvudet å går på de varje gång. Så nu e de såhär, ja känner att ja behöver bli av me lite "fett" eller va man ska kallade, på höfterna, sen e allt toppen.
Hatar mig själv för att ja tar åt mig av sånthär skit. Måste verkligen börja intala mig själv att ja är vacker å tillräckligt smal, för de e ja verkligen.. Väger inte mer än 501 om ens de..
helt sjuk men men.. Om någon har nått bra tipps på hur man kan få mer självkännsla så skriv!!

Regn och rusk

Fy de bara regnar å jag som trodde de skulle börja bli sommar igen. Det finns verkligen inget att göra när det regnar förutom att bara sitta hemma och titta på tv eller nått. De hade varit mysigt me lite sällskap, en film och lite fika. Hade ja varit smart kunde ja har hämtat Ella från syrran och lekt lite me henne men nu e de försent så ja får sitte här själv då =/  men nu ser det faktiskt ut att börja klarna upp, om nån timma kanske de e tillräckligt fint för att gå ut och gå.
Har nin nån gång kännt att när ni lyssnar på olika låtar kommer olika kännslor upp ?  Hatar när man ena stunden känner sig jätte glad å sen kommer de nån låt, å humöret bara sjunker :(  Ja har gjort så mycke i mitt liv som ja ångrar och har fortfarande ångest över vissa saker än i dag. Vill tänka att jag är stark, som HON, men ja vet itne riktigt om ja är de.

.....

Nu börjar solen komma tillbaka igen,, gud va skönt de känns. Har så fruktansvärt mycke att göra klart innan skolan slutar, USCH, men de kommer nog att lösa sig tillslut. I morgon är de Idrottsdag, ska spela lite minigolf, de e ganska soft, men behöver inte göra så mycket. sen när man e klar e de ju bara att knalla hem eller vad man nu vill göra :)

image8

Skönt

Hej.
Vart tog sommaren vägen ? helt plöttsligt blev de kallt å tråkigt. hoppas den kommer tillbaka snart.
Ja och Robin har bestämmt oss för att sluta röka, undrar hur de kommer gå ? de kommer ju bli så att vi bara kommer va sura å griniga å alla kommer hata oss, men de e de värt för att vara rökfri. Men ska jag va ärlig tror ja inte de håller så länge men vi får väl se.
                                                   Robin o Alexander <3
image7

Så avensjuk !!

Hej.
Fan va ja e avis på Robin, han vann biljetter till Brick&Lace i dag, VIP och allt !! Å jag får inte följa me för man måste vara 18 =( Så va ska ja göra ikväll ? äch ja kommer alltid på något.
Valborg va skit tråkig, ingenting hände fattar inte vart allt folk va.. Ja å linn lallade runt lite på stan sen gick vi hem bara :)

RSS 2.0