barn `?

En kompis frågade mig igår om jag inte tyckte de va jobbigt att Robin har barn, hon menade på att de är som att man får kastat i ansiktet att han har haft sex me någon annan. Klart att de är en aning jobbigt, men inte för att han har barn eller att ja vet att han har haft sex me någon annan. Det jobbiga är när man får reda på vad dom har gjort tillsamman, åkt någon stanns eller liknande, a men ni fattar.
Jag ser de såhär, det är bara ett plus om killen har barn, det blir en helt annan sak, jag kan inte riktigt förklara.. MEN de kan oxå vara skit jobbig, men de e sånt man får ta. För det mesta är de bara ett stort plus!

happiness

Allting är bra igen..
I går gick jag o Robin ner på stan me min syster, ella o sergej, dom skulle fixa massa saker, när de va gjort åkte min syster och hennes familj hem o jag och robin fortsatte på stan. Han handlade massor me fina tröjor å en keps medans vi väntade på att maria skulle komma med alexander. Under tiden han vi både handla, fika och träffa lite folk.
NÄr maria lämnade alex gick vi till robins jobb, hälsade på lite. Alexander pasasde på att städa och springa lite naken ute, fläktede säkert jätte skönt. Robin damsög vagen oxå, i början tyckte alex de va lite läskig men sen va de inga problem. När vi lämnade alex igen åkte vi och käkade, sen hem å sen träffade vi en kompis..



Tävling

Någon skrev en liten komentar till mig att man kunde vara med i en tävling på hennes blogg, så ja kikade in, srev en komentar, å nu skriver jag om tävlingen. Det var allt man behövde göra för att vara med att tävla. De man kan vinna är en headern, så om du vill vinna den så tycker jag du ska gå in på http://beautyangel.blogg.se/ och tävla ;) Tjing!

Du och Jag

I was blown away
What could I say
It all seemed to make sense
You've taken away everything
And I can't deal with that.

I try to see the good in life
but good things in life are hard to find
We'll blow it away, blow it away
Can we make this something good?

Well I'll try to do it right this time around
Let's start over
Try to do it right this time around
It's not over
Cause a part of me is dead and in the ground
This love is killin me
But you're the only one
It's not over

I've taken all I can take
And I cannot wait
We're wastin too much time
Bein strong, holdin on
Can't let it bring us down

My life with you means everything
So I won't give up that easily
I'll blow it away, blow it away
Can we make this something good?
Cause it's all misunderstood

Well I'll try to do it right this time around
Let's start over
Try to do it right this time around
It's not over
Cause a part of me is dead and in the ground
This love is killin me
But you're the only one
It's not over

We can't let this get away
Let it out, let it out
Don't get caught up in yourself
Let it out

Let's start over
We'll try to do to it right this time around
It's not over
Cause a part of me is dead and in the ground.
This love is killin me
But you're the only one

It's not over

Let's start over
It's not over, yeah...
This love is killin me
But you're the only one
It's not over

Egentligen inte

Jag vill egentligen inte att du rör mig, att du pratar me mig eller att du är med mig! Du kan inte hålla någonting, du får mig att hoppas, men jag blir alltid sviken i slutet. Egentligen äcklar du mig lite, och du gör mig bara irriterad. MEN ändå kan jag inte vara utan dig, även om du ibland,oftast, faktiskt nästan alltid sårar mig. Allting är så hemskt och jobbigt och jag vet inte vart ja ska ta vägen eller vad som kommer ske i slutet. Vill inte känna kärlek men vill heller inte känna hat. Detta är ett svårt val men det måste göras!

Arg

Varför vilseleda en människa så ? Varför .. Ja vet inte ens vad ja ska skriva, e så jävla ledsen. hur fan kan man göra så mot nån ? Jag fattar verkligen inte! varför ska jag alltid bli sårad ? varför dras alla jävla idioter till mig ? va ska ja ta mig till ? Lämna mig bara ifred, snälla såra inte mig någe mer!

Arg

Ja är så jävla arg. Ja orkar inte mer nu, jag känner mig så jävla utnyttjad och lurad! Fan de skulle ju itne bli så här en gång till ! Mot mig går de inte bra att vara trevlig men de gör det mot andra ?? JAg ger upp nu, ja slutar känna, slutar bry mig, så kanske allting blir bra tillslut ! Att jag låter mig luras varje dag. att ja inte bara kan acceptera läget. Känner mig tom, dum och livlös!

Underbart

I dag har jag varit hos Anna hela dagen, så javla skönt att parata med någon . Denna dagen har varit helt underbar. Neo, så underbar unge, verkligen lätt att ha o göra med, skit söt verkligen. Vi pratade mest om "dom där idioterna" , fick lite saker att klarna nu iaf så jag slippar vara orolig längre. Många saker som jag grubblat över fans de massor me lätta förklaringar till.
Anna, en så jävla bra person , ser verkligen upp till den tjejn!

Hmm

Jag minns varje stund första gången som vi sågs då du pussade min mun o jag fick väl ingen sömn,
 varje dag tillsammans vi byggde ett liv, jag gav dig allt jag kunde men du vände ryggen till.
Jag minns varje stund första gången som vi sågs då du pussade min mun o jag fick väl ingen sömn,
 jag kramar om min nalle o tänker på dig för hjärtat de känns tomt och jag längtar efter dig!
Livet går vidare man känner de så plågsamt, tiden läker inga sår och dagarna går långsamt. Som jag sa, det är svårt för mig att glömma, nyckeln till mitt hjärta det var du i mina drömmar.


Torka dina tårar

Om så hela världen rasar ner min vän
jag är här fortsätt be, för du vet att saker kommer ordna sig
 glöm aldrig bort min vän, jag finns här för dig.

Jag vet att allting här omkring har varit hårda ja vet att dina år har varit svåra men se de kommer en ny tid men se du kommer få ett nytt liv. min vän glöm aldrig bort vem du är min vän jag vet vad du bär min vän jag vet vad du känner, hjärtat de bränner och låten jag sänder. samvetet jagar dig inte längre någonting som behagar dig. du ser svek åt vilket håll du än vänder tar ett steg till baka säg vart är dina vänner ?

om så hela världen rasar ner min vän
jag är här fortsätt be, för jag vet att dagarna är hårda, så torka dina tårar.
Om så hela världen rasar ner min vän
jag är här fortsätt be, för jag vet att dagarna är hårda, så torka dina tårar.

Jag vet att tankarna strä´ömmar, minnesbilder iform av drömmar. du ser döden som befrielse du orkar inte leva ge inte upp tillsammans ska vi segra. ge aldrig upp de kommer en bättre dag men just nu känner du dig gansak svag komigen å sedan öppnas världen gjöm aldrig bort de är du och jag mot världen. du känner kalla korar,du orkar inte leva, tankarna strömmar kan detta vara menat? ta ett andetag för många behöver dig letar efter en utväg men inte är det döden nej du måste se att det finns en mäljighet, ta lärdom för i livet finns det mycket svek jag har sätt de jag sätt liksom du. PS jag älskar dig glöm inte bort nu!

Student

Vaknade nyss, ska hoppa in i duschen snart å sen fixa mig för ja ska nämligen till Emilia i dag som tar studenten.  Kan ju säga att ja är riktigt avensjuk för själv har man 2 år kvar.
I dag är de lite halv dåligt väder men de blir nog bättre om ett par timmar elelr så.
nje nu måste ja sätta fart :)


RSS 2.0